Hi ha experts i hi ha «enterats». En educació, res és normal. Vinc del futur, estic de tornada. Dramatització per als amics; altres tuitaires, absteniu-vos-en.
@eduenterao
Hi ha experts i hi ha «enterats». En educació, res és normal. Vinc del futur, estic de tornada. Dramatització per als amics; altres tuitaires, absteniu-vos-en.

@EduEnterao és un personatge. No respon a cap idea, actitud, creença, valor que pugui identificar-se amb el seu autor. Mostra imatges, coses, pensaments… creats o copiats. És literatura. Literatura barata, naturalment.

@EduEnterao va néixer en l’àmbit privat, per a amics i familiars. Surt a la llum a petició d’ells. Una sortida de l’armari que ha costat tres anys, bon indicador de la covardia del seu autor. No el seguiu, per favor.

@EduEnterao no té raó, ni anhela defensar les seves creences, més aviat vol veure el món tan clarament com sigui possible. O tan foscament com sigui possible.

@EduEnterao creu que la forma més alta de la cortesia és l’humor. Estimar i riure, la millor forma de viure. I riure també és fer pensar.

@EduEnterao és terapèutic. Serveix per al tractament de les malalties pedagògiques del seu autor. Principalment per agreujar-les.

@EduEnterao considera que us preneu massa seriosament la vida i, sobretot, a vosaltres mateixos. Deixem de donar-nos importància, si us plau!

@EduEnterao a voltes diu coses que incomoden. A ell mateix, principalment. És el personatge que diu allò que no s’hauria de dir, per mirar què ens passa, què ens fa pensar, què ens fa sentir.

@EduEnterao té una cara reflexiva, d’aforismes. Ocasionalment, li sagna la mirada pedagògica, com una ferida. Ningú no és perfecte.

@EduEnterao us demana perdó. Pel que ha afirmat que no calia i pel que demanava ser esmentat i es va callar.