No he fet cap tuit des de fa més de tres mesos. De fet, aquest silenci és un missatge: tinc la mirada pedagògica alterada. Per la situació catalana i espanyola, on les llibertats i els drets s’empetiteixen i els responsables no s’asseuen a dialogar #sitandtalk. No ho puc entendre.

També per la finalització del programa Escola Nova 21, en el qual he treballat en cos i ànima els darrers tres cursos. Una experiència transformadora sobre la qual necessito reflexionar i de la qual he d’aprendre encara. Jo també “m’he buidat, m’he desgastat i necessito omplir-me” :).

Voldria fer un esforç de normalitat, així que reprenc l’activitat personal a les xarxes, tot repensant #lamiradapedagogica, que sempre ha estat el terreny on he volgut aprendre i contribuir. El meu motor professional, la meva tensió creativa entre l’ensenyar i l’aprendre.

Espero conversar i reflexionar pausadament amb persones que m’han acompanyat en aquesta aventura de creixement que ha estat Escola Nova 21. Avui només tinc paraules d’agraïment i de reconeixement per als mestres i escoles de la #mostraEN21 i per al nostre equip EN21 #souformidables.

Ens trobem als carrers, ens trobem a les aules, ens trobem a @laverema. Per seguir creixent, per defensar l’educació (i la democràcia) de qualitat, per aprendre plegats com enfortir el pensament analític, crític i creatiu de les nostres accions. Ens retrobem a la xarxa. Som-hi!

He estat participant del Projecte “Democràcia i participació” a Les Vinyes.
“Fer classe” és sempre terapèutic. 🙂