IX Cicle de converses pedagògiques. Referències per repensar l’educació

Com podem construir una racionalitat cooperativa?

Boris Mir, professor formador de l’ICE de la UAB
Pepi Torres, professora formadora de l’ICE de la UAB i directora de l’institut Can Roca de Terrassa que participa en la xarxa d’Instituts innovadors de l’ICE de la UAB

És possible desplaçar els centres de gravetat de les aules des dels professors als alumnes i aconseguir una educació personalitzada que prepari els ciutadans per a una societat més global, ètica, oberta i justa?
Perquè alguna cosa canviï, algú ha de començar a actuar d’una manera diferent. A la conversa parlarem amb professors que ho estan intentant als seus centres, de com estan concretant els canvis, si són una alternativa a la formació i si permeten estimular la innovació, l’experimentació i la transferència a la comunitat educativa.

Dijous, 18 de febrer, 2016;  CosmoCaixa, Barcelona